suchasni limfo3-4 листопада 2016 року в м.Київ відбудеться VIІ  науково-практична конференція «Сучасні підходи до діагностики та лікування лімфопроліферативних   захворювань».

Метою даної конференції є: поновлення знань з наукових та практичних аспектів діагностики та лікування лімфом.

Конференція присвячена одній з найбільш актуальних проблем сучасної онкогематології – питанням діагностики і лікування лімфопроліферативних захворювань, для участі в якій запрошуються 150 лікарів гематологів, хіміотерапевтів, променевих діагностів, променевих терапевтів та гістологів. Традиційно конференція проводиться на високому професійному рівні з доповідями провідних міжнародних спеціалістів в галузі діагностики та лікування лімфопроліферативних захворювань. В плані конференції планується обговорення клінічних випадків, де ви зможете отримати консультативну думку міжнародних експертів.

Конференція відбудеться за адресою: Готель «Русь», вул. Госпітальна, 4. Конференц-зал ABCD 1 поверх готелю (будуть розставлені вказівники зі стрілками в день конференції).

Програма проведення заходу, а також детальна інформація щодо реєстрації розміщена в розділі "Конференції з онкології" або перейти за посиланням:

http://vista-mediclub.com/for-speshialists-ru/conferences/konferencii-po-onkologii/1561-suchasni-pidhodi-do-diagnostiki-ta-likuvannja-limfoproliferativnih-zahvorjuvan