Актуальні питання сучасної урології, онкоурології, сексопатології та андрології   

 

 9-11.02.2022 у м. Яремче відбулася міжрегіональна науково-практична конференція "Актуальні питання сучасної урології, онкоурології, сексопатології та андрології"

 

Конференцію організували НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ МЕДИЧНИХ НАУК УКРАЇНИ, інститут урології імені академіка О.Ф. Возіанова НАМН України, Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, Буковинський державний медичний університет, Асоціація урологів України, Благодійний фонд «Здоров’я нації та суспільства».

Вже по традиції для обміну досвідом зібрались більше, ніж 250 спеціалістів та науковців з різних регіонів України. Відкрив форум привітальним словом професор Шуляк О.В.

В роботі конференції взяли участь провідні вчені України в галузі урології, андрології та сексопатології. Серед них: професори Григоренко В. М (Київ), Шуляк О.В. (Київ), Гурженко Ю.М. (Київ), Мицик Ю.О (Львів) та інші.

Цікаві доповіді та дискусії вже вкотре допомагають скерувати та покращити урологічні підходи у лікуванні пацієнтів та ввести у практику нові техніки та методики.

Професор Григоренко В. М представив доповідь "Особливості та послідовність застосування препаратів для лікування ДГПЗ", де зробив акцент на доцільності використання різних груп препаратів в залежності від клінічного випадку (Простазан-Віста, Дутастерид-Віста, Дутастерид/Тамсулозин-Віста).

Професор Шуляк О. В. представив доповідь: "Мультирезистентні збудники в урології", де висвітлив доцільність та переваги використання препаратів Колістин-Віста та Тайгециклін-Віста; у доповіді "ЕАУ-2021 та 2022" вказав на переваги та місце Абіратерон-Віста у лікуванні хворих на рак простати.