ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВІД ВІСТИ   

 

У складний час війни порушується звичайна аптечна логістика та дистрибуція лікарських засобів. На жаль, це стосується перш за все пацієнтів з складними захворюваннями, такими як онкологія та гематологія. Дефіцит ліків, що спасають життя є критичним для таких хворих. 

В Києві в клінічній лікарні Феофанія є Центр гематології, хіміотерапії гемобластозів та променевої терапії, що надає високоспеціалізовану допомогу пацієнтам з захворюваннями системи крові та кровотворних органів, злоякісними новоутвореннями лімфоїдної та кровотворної тканин. В умовах Центру гематології та хіміотерапії гемобластозів проводиться лікування не тільки киян, а й хворих з усієї України. Тут успішно лікують такі складні захворювання, як множинна мієлома, гостра та хронічна лейкемія, гемофілія та багато інших. 

Центр гематології та хіміотерапії гемобластозів клінічної лікарня Феофанія звернувся до нашої компанії із проханням надати гуманітарну допомогу для гематологічних пацієнтів. Центр потребував препарату Вориконазол, що застосовується як профілактика грибкових інфекцій у гематологічних пацієнтів з високим ризиком такого ускладнення на тлі хіміотерапії та при аллогенній трансплантації кісткового мозку. 

Ми надали клінічній лікарні Феофанія 50 флаконів Вориконазолу Віста AC. На фото – завідувач Центру гематології та хіміотерапії гемобластозів, лікар- гематолог вищої кваліфікації Михальська Лариса Василівна. 

Логотипом наших препаратів під торгівельною.назвою Віста є маяк, що символізує надію – на порятунок та одужання. Наша місія – це турбота про здоров’я. Впевнені, що життя та здоров’я людини є найвищою цінністю, що наші лікарі та пацієнти в Україні повинні мати доступ до сучасних та ефективних препаратів, яких вони потребують навіть у такий час як зараз!

Разом ми переможемо!